Gemiddelde Conditieverbetering 14%

Stuur een e-mail of bel 06 24 823 780

De vergelijking van sporten bij Fitstreet en een CV-ketel installeren…

Als we kijken naar de algehele fitnessmarkt, dan gaan daar miljarden euro’s in om. Ik ga minimaal 1x per jaar naar een (internationale) fitnessbeurs om te kijken of er weer nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van fitness, gezondheid en bewegen.

Het is eigenlijk bizar dat we elke keer weer iets nieuws kunnen verzinnen om mensen te motiveren om te gaan sporten/bewegen. Want, als we heel eerlijk zijn, houden wij elkaar nou niet voor de gek?

Vroeger waren de mensen veel actiever en was het werk ook lichamelijk zwaarder. Er worden steeds meer machines ontwikkeld, die de lichamelijke arbeid verzachten. Dus moesten wij gaan zoeken naar alternatieven om ons lichaam te prikkelen en zo is uiteindelijk de fitnessmarkt ontstaan. Een gigantische markt anno 2015. In de jaren 80 en 90 werden deze uit de grond gestampt. Het was eerst voornamelijk bedoeld voor de bodybuilders, maar ook daar is een behoorlijke verandering in gemaakt.

Maar…. Gemiddeld gezien voldoet ‘slechts’ 25% van de bevolking van 19 jaar en ouder aan de fitnorm. De fitnorm is tenminste 3x per week minimaal 20 minuten zwaar intensieve lichamelijke activiteit. Ik vind dat toch wel verbazingwekkend, ondanks die miljarden in de fitnessmarkt. Kunnen we nu stellen dat deze markt faalt?

Als we deze norm willen halen, dan zullen wij de klant aan de hand moeten nemen. Ik denk dat wij met z’n allen begrijpen dat we deze fitnorm moeten en kunnen halen. Alleen, 75% weet niet hoe ;-). Daar gaat het fout. Het is heel logisch om een installateur te bellen, wanneer de cv-ketel gerepareerd of vernieuwd moet worden. Maar als wij hulp nodig hebben om de fitnorm te gaan halen, dan nemen we een abonnement bij de sportschool. Daar krijg je 1 of 2x begeleiding hoe de toestellen werken en succes ermee. Je houdt het nog een aantal weken vol en voor de rest van het abonnement ben je slapend lid!

Wat er dus eigenlijk gebeurd, je krijgt de onderdelen van een nieuwe cv-installatie en moet uiteindelijk zelf uitzoeken hoe je het in elkaar zet. Dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden en frustraties. Weet jij hoe jij een cv-installatie kan repareren, dan heb je alleen de onderdelen nodig en klaar. Herleid je dat weer terug naar de sportschool, dan zijn dit de fanatieke krachtsporters!

Ik wil graag voor 2016 dié mensen uitnodigen die hulp nodig hebben voor het behalen van de fitnorm! Ik zoek dus de mensen die hulp nodig hebben bij het repareren en installeren van de cv-installatie. Wij leveren de onderdelen en nemen je aan de hand mee om de gehele installatie te volbrengen, zodat we er lekker warmpjes bij zitten in de komende maanden.

Hele fijne feestdagen gewenst en graag tot ziens in 2016!!

Openingstijden

Sporten altijd op afspraak.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Adresgegevens

Notaristuin 4
7101 RA Winterswijk
Bel: 0543 842829
info@fitstreet-winterswijk.nl