Gemiddelde Conditieverbetering 14%

Stuur een e-mail of bel 0543 842829

Cardiotraining

Bij Fitstreet kan je maximaal 2 keer per week een intensieve cardio workout volgen. Deze trainingen duren ongeveer 30 minuten. De eerste cardiotraining is een test om de FTP-waarde te bepalen. Deze waarde is een watt-meting (hoeveel weerstand kun je ongeveer 20-30 minuten volhouden).

Met deze FTP waarde maken wij trainingen die gebaseerd zijn op verschillende percentages van de geteste waarde. Deze percentages variëren van 50% tot wel 125%. Deze verschillende waardes worden in kleuren aangegeven. Dit heet het zogenaamde Coach by Color principe.

De testen worden om de 6-7 weken herhaald, zodat je altijd met de juiste waardes blijft trainen.

Sportvasten
Sportvasten is een unieke krachtige methode gericht op het beïnvloeden van de stofwisseling, zodat er een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Sportvasten is geen dieet maar een sportieve trainingsmethode waarmee je spieren en hersenen veel beter worden in het verbruiken van vetten doordat je sporten combineert met een korte sapvastenkuur. De ‘switch’ wordt bereikt door een specifieke combinatie van voeding, vasten, suppletie en sporten toe te passen. Het lichaam wordt hierdoor zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker.

4 weken op proef

Stuur een e-mail of bel 0543 842829

Neem contact met ons op

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Openingstijden

Sporten altijd op afspraak.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Adresgegevens

Notaristuin 4
7101 RA Winterswijk
Bel: 0543 842829
info@fitstreet-winterswijk.nl